Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου ΧΡΥΣΑΦΟΥΛΗΣ στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας 'Κωνσταντίνος Κούμας"

Παρουσίαση του βιβλίου ΧΡΥΣΑΦΟΥΛΗΣ, το χρυσόψαρο που ήθελε να δει τη θάλασσα, στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας 'Κωνσταντίνος Κούμας"

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022
'Ωρα 5:30 το απόγευμα.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καλοσύνης και Ευγένειας στις 13 Νοεμβρίου, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας "Κωνσταντίνος Κούμας" και η εκπαιδευτικός και συγγραφέας Κατερίνα Βαρσαμογιάννη προσκαλούν παιδιά ηλικίας 4-10 ετών , να ακολουθήσουν τον Χρυσαφούλη στο περιπετειώδες ταξίδι του.

Ο Χρυσαφούλης, ένα ξεχωριστό χρυσόψαρο, αποφασίζει να φύγει από το ποτάμι όπου ζει, για να δει από κοντά τη θάλασσα και να κάνει καινούργιους φίλους. Όταν φτάνει όμως εκεί , όλα είναι διαφορετικά και ο Χρυσαφούλης ακόμη πιο διαφορετικός από όλα τα άλλα θαλασσινά ψάρια. Θα τον αποδεχθούν άραγε ως νέο τους φίλο;

Το βιβλίο, μας μιλά για την αξία της διαφορετικότητας και την δύναμη της πραγματικής φιλίας.
Μετά την αφήγηση του παραμυθιού θα ακολουθήσει συζήτηση μεταξύ της συγγραφέως και των παιδιών, δραματοποίηση του παραμυθιού, κατασκευές και ζωγραφική με βάση τους ήρωες του βιβλίου.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο της Βιβλιοθήκης 2410531973 (Παιδικό Τμήμα)