«Storytelling with a Twist, Διαδραστική αφήγηση στα Αγγλικά με τη Margarita Kosior»

Από 27/11/2015 11:00:00

«Storytelling with a Twist, Διαδραστική αφήγηση στα Αγγλικά με τη Margarita Kosior»
O Σύλλογος Καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Ν. Λάρισας σας προσκαλεί την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11:00 π.μ. σε μια διαδραστική αφήγηση του ‘Henry Hippo’, των Virginia Evans και Jenny Dooley, από την Margarita Kosior.
«Στα παιδιά αρέσουν ιδιαίτερα οι ιστορίες, όχι μόνο επειδή είναι διασκεδαστικές αλλά και γιατί μέσα από αυτές μπορούν και ικανοποιούν την περιέργειά τους, μαθαίνουν για τη ζωή, τις ανθρώπινες σχέσεις, τις διαφορετικές κουλτούρες και τον κόσμο γύρω τους. Η αφήγηση γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική όταν συνδυάζεται με μια σειρά από δραστηριότητες όπως παιχνίδια ρόλων, τραγούδια, ρίμες, αλλά και χειροτεχνίες.
Το παραμύθι 'Henry Hippo' είναι πάντα πολύ διασκεδαστικό για τα παιδιά. Τα παιδιά αγαπούν την ιστορία και ταυτίζονται με τους χαρακτήρες της. Μαθαίνουν ότι η προσπάθεια από κοινού φέρνει πάντα καλύτερα αποτελέσματα στη ζωή, ενώ μέσα από τις επαναλαμβανόμενες δομές της αφήγησης έρχονται σ'επαφή με το ρυθμό της αγγλικής γλώσσας και αποκτούν ευκολότερα το επιθυμητό λεξιλόγιο», Margarita Kosior.