«Γνωριμία με τα βιβλία της δωρεάς του Ιδρύματος ΚΙΚΠΕ»

Από 21/10/2013 18:00:00 μέχρι 21/10/2013 19:30:00

«Γνωριμία με τα βιβλία της δωρεάς του Ιδρύματος ΚΙΚΠΕ»

Ένα παιχνίδι για παιδιά και ενήλικες θα μας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουμε τα νέα βιβλία που έχουν δωρηθεί στη Βιβλιοθήκη από το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου μέσω της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Future Library.
Παιδιά και ενήλικες θα έχουν αύριο την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μία εκδήλωση – παιχνίδι γνωριμίας με τα καινούργια βιβλία της Βιβλιοθήκης, τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 6μ.μ. στο χώρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λάρισας ‘Κωνσταντίνος Κούμας’.

Τα 358 νέα βιβλία, καλών εκδόσεων, δωρίστηκαν στη Βιβλιοθήκη από το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (ΚΙΚΠΕ). Η δωρεά έγινε μέσω της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Future Library, η οποία υλοποιεί το “Πρόγραμμα ενίσχυσης των Δημόσιων και Δημοτικών Βιβλιοθηκών” σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη του Ιδρύματος ‘Σταύρος Νιάρχος’.

Τόσο τα Ιδρύματα ‘ΚΙΚΠΕ’ και ‘Σταύρος Νιάρχος’ όσο και το Future Library δείχνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τη στήριξη και ενίσχυση των Βιβλιοθηκών της χώρας. Η σημαντικότατη συμβολή τους στο έργο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λάρισας ‘Κωνσταντίνος Κούμας’ βοηθά στην εκπλήρωση του στόχου της, να παραμείνει μία πλούσια και συνάμα δημιουργική πηγή γνώσης και πολιτισμού. Τέτοιες κινήσεις βοηθούν ουσιαστικά στη λειτουργία της και δίνουν δύναμη και ελπίδα για συνέχιση του έργου της.

Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση της Βιβλιοθήκης 28ης Οκτωβρίου

  • background
  • background