«Ιχνηλατώ και ανακαλύπτω το πρόσωπο της Παναγίας σε έναν ορθόδοξο ναό»

Ο Αύγουστος είναι για τους ορθόδοξους χριστιανούς ο μήνας της Παναγίας. Στην καρδιά του, 15 του μήνα, η γιορτή της Κοίμησης. Στις 23, τα «εννιάμερα της Παναγίας» -όπως συνηθίσαμε να τα λέμε και στις 31 η γιορτή της Κατάθεσης της Αγίας Ζώνης.

Τον φετινό Αύγουστο, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας», προσκαλεί τους μικρούς της φίλους την Τετάρτη 2/8/2023 και την Παρασκευή 4/8/2023 να «Ιχνηλατήσουν και να ανακαλύψουν το πρόσωπο της Παναγίας», στον ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λάρισα.

Αφετηρία μας ο χώρος του παιδικού τμήματος της Βιβλιοθήκης ώρα 10.45 π.μ. Επιστροφή στην Βιβλιοθήκη 12.45. Το Πρόγραμμα « Ιχνηλατώ και ανακαλύπτω το πρόσωπο της Παναγίας σε έναν ορθόδοξο ναό», απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 10 έως 12 ετών. Ο αριθμός των συμμετοχών είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρώς προτεραιότητα αναλόγως της ημερομηνίας δήλωσης της συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο της Βιβλιοθήκης 2410 531973 ή στον χώρο της Βιβλιοθήκης, επί της οδού της 28ης Οκτωβρίου 9 στη Λάρισα.

Σχεδιασμός και υλοποίηση κα. Γκαργκάνα Σουλτάνα.