«Ο δράκος Σερπαντίνος ξύπνησε!» στη Δημόσια Βιβλιοθήκη»

Από 14/02/2015 12:00:00

«Ο δράκος Σερπαντίνος ξύπνησε!» στη Δημόσια Βιβλιοθήκη»

Μια απολαυστική θεατρική παράσταση γεμάτη περιπέτεια, φαντασία και χρώματα, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Λίνας Μουσιώνη, «Ο δράκος Σερπαντίνος ξύπνησε!» θα έχουν τη χαρά να δουν τα μικρά παιδιά, το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στις 12.00 μ. στο αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λάρισας.

‘Ο μικρός Ναπολέοντας θα ήταν σίγουρα το καλύτερο παιδί του κόσμου, αν δεν υπήρχαν… τα ρολόγια. Μισούσε τα ρολόγια και ποτέ δεν κατάφερνε να είναι στην ώρα του. Μια μέρα λοιπόν, αποφάσισε να φτιάξει τη δική του ώρα. Η «ώρα Ναπολέοντα»! Χωρίς ρολόι! Ο Ναπολέων ξεκινά ένα ταξίδι για να βρει τον βασιλιά Χρόνο ζώντας επικίνδυνες περιπέτειες και συναντώντας λογής λογής «ρολόγια», κούκους, μαγεμένους δείχτες, καταπράσινα σμαράγδια, τιμωρημένα δευτερόλεπτα, χρονολούλουδα και ξεκούρδιστα ξυπνητήρια. Κι όλα αυτά με τη βοήθεια του σμαραγδένιου λεπιού που του είχε χαρίσει ο δράκος Σερπαντίνος.

Η παράσταση είναι για παιδιά ηλικίας 5-11 ετών.

Παίζουν εκ περιτροπής οι:Φανή Αδάμ, Μαριαντίνα Ανδρικοπούλου, Αρίων Λαάρης, Αρχοντία Πετροπούλου, Νίκος Σάτλας, Μαύρα Χατζηδημητρίου. Σκηνοθεσία: Νίκος Τσεργάς – Κείμενο: Λίνα Μουσιώνη – Σκηνικά: Μαιρηλία Φωτιάδου Διάρκεια: 45΄.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6934262507. Η παράσταση ανεβαίνει σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο «Άνεμος». Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

https://www.larissanet.gr/2015/02/11/o-drakos-serpantinos-xypnise/